Over KoopJeRookhout.nl

KoopJeRookhout.nl is gevestigd in Den Helder. Onze grote passie voor barbecueën en culinair eten heeft ertoe geleid dat wij actief deze passie zijn gaan inzetten om de consument een sensationele smaakbeleving te kunnen bieden. Wij geloven dat een bijzondere rooksmaak bijdraagt aan het genot van een heerlijk gerecht en een gezellig avondje barbecueën.

Barbecue groothandel

Naast dat wij een ruim assortiment barbecues, rookhout, houtskool en accessoires leveren aan consumenten, leveren wij ook een groot aantal merken aan diverse distributeurs en dealers (B2B). Wij hebben hierin kwaliteit hoog in het vaandel zitten, leveren altijd zo snel als mogelijk en geloven in de kracht van samenwerken. Betrouwbaarheid vinden wij zeer belangrijk. Daarom houden wij nauw contact en korte lijnen in de productieketen.

Oog voor kwaliteit bij KoopJeRookhout.nl

Het rookhout & houtskool in ons assortiment is alleen gemaakt van de beste materialen en producten. Wij vinden het belangrijk dat wij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. Ons rookhout kiezen wij zeer selectief uit. Dit omdat wij willen dat het vochtpercentage altijd lager is dan <10% om de kwaliteit hoog te houden. Wij kijken ook naar de aanwezigheid van chemicaliën en schimmels, het is van belang dat het rookhout hier vrij van is.

Wie zijn wij?

Vanuit de achtergrond in de horeca en het buitenleven hebben wij altijd onze focus op genieten in combinatie met kwaliteit en klanttevredenheid. Wij zijn een gepassioneerd team van barbecue liefhebbers die geloven dat er niets beter is dan het delen van een heerlijke maaltijd met vrienden en familie in de buitenlucht. Onze missie is om onze klanten te voorzien van de beste barbecue-ervaring, of het nu gaat om een familiebijeenkomst of een groot feest.

Onze geschiedenis begon met een simpele barbecue in onze achtertuin, maar het groeide al snel uit tot een ware passie. We hebben jarenlange ervaring opgedaan in de barbecue en rookhout branche en hebben ons gespecialiseerd in het selecteren van de beste barbecues, accessoires en rookhout om onze klanten te voorzien van de hoogste kwaliteit.

Service & Contact

We zijn trots op onze uitstekende klantenservice en vinden het belangrijk om onze klanten te helpen bij elke stap in hun barbecue-ervaring. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde barbecue-meester, wij staan voor u klaar om uw barbecue-ervaring tot een succes te maken.

Klantenservice

KoopJeRookhout.nl is dé online Rookhout & Barbecue specialist

Welkom bij KoopJeRookhout.nl, dé plek waar je alles vindt voor heerlijk barbecueën en roken! Of je nu een expert bent of net begint, wij hebben het beste rookhout en geweldige barbecues voor jou. Kies uit verschillende smaken rookhout, zoals hickory of kersen, om je eten extra lekker te maken. En met onze speciale eivormige barbecues wordt grillen super makkelijk en leuk. We zijn er ook om je te helpen met advies en tips, dus maak van elke barbecue een feest met KoopJeRookhout.nl

Rookhout